Particulieren

Particulieren

Tip: Kom liefst een paar weken voor uw vakantie langs voor een controle!

Als u vindt dat uw airco systeem niet goed meer werkt, maak dan vlug een afspraak. Is uw airco systeem al een aantal jaren niet onderhouden of is er mogelijk een lekkage aanwezig, dan zou, door een tekort aan koudemiddel, de compressor defect kunnen gaan. Dit zijn over het algemeen genomen dure reparaties, die vaak door regelmatig onderhoud uit te voeren voorkomen hadden kunnen worden!

 

In onze werkplaats:

bent u welkom, liefst op afspraak, zodat wij tijd voor u hebben.  Wij vullen GEEN lekke systemen! Bij twijfel zullen wij altijd een lektest uitvoeren, de uitslag hiervan bepaalt of wij het airco systeem vullen. Na een uitgevoerde lektest geven wij een jaar garantie op de vulling van het systeem!

 

Wat kunnen wij doen voor u:

Bijna alles kunnen we op auto-airco gebied.

U kunt bij ons daarom terecht voor een diagnose, second opinion, reparatie, airco vulling, spoelen van uw airco systeem, airco leiding reparatie, retrofitten en of vullen van alle auto airco systemen, ook onderhouden we de oudere R12 systemen welke gemonteerd zitten in de Youngtimers  tot 1993 Natuurlijk bieden wij u kopje koffie of thee aan. Tevens leveren wij alle airco componenten, gereviseerd, origineel of als nieuw alternatief, vaak voor een aantrekkelijke prijs....

 

Reparatie en onderhoud aan elektrische voertuigen:

Natuurlijk zijn we daarvoor gecertificeerd! Tijdens deze reparaties is het wettelijk verboden voor klanten om in onze werkplaats te komen. Gelukkig hebben we een wachtruimte waarin u van ons WIFI netwerk gebruik kunt maken.

 

Duidelijke prijs communicatie:

Vooraf (indien mogelijk) altijd prijsopgave, waar wij ons dan ook aan houden! (Uitzonderingen hierop zijn elektronische storingen etc, waar vooraf geen tijd voor ingeschat kan worden) daarvoor hebben wij een start tarief van 80,- euro. Wij onderzoeken maximaal gedurende twee uur wat het probleem is en daarna zullen wij met u overleggen betreffende de te maken vervolg stappen.

 

Mail ons uw vraag en kenteken op info@aircofrans.nl en wij zorgen dat u een passende prijsopgave ontvangt.

Misschien overbodig om te zeggen, maar wij verkopen en werken zelf ook met de nieuwste producten en machines.

Dus misschien tot binnenkort!

Have a COOL day!

AircoFrans-1024x409

Bel ons voor het maken van een afspraak

 • +31 30 26 26 026

 • Limburghaven 2C
  3433 PK Nieuwegein

 • +31 30 26 26 026

 • info@aircofrans.nl

 • Openingstijden

  Maandag t/m vrijdag
  geopend van 09:00 t/m 17:00.

  Zaterdag & Zondag zijn wij gesloten.
  Nood telefoon buiten kantoor tijden: 

  Mob. 06 - 10 97 37 14

001
005
006
004
003
002