Oskys Ecos 302yf – R1234yf

Oskys Ecos yf

Oskys Ecos 302yf – R1234yf

De OKSYS fabriek staat in Italië, de fabriek produceert alleen maar airco apparatuur en ze staan dus dicht bij de markt en weten waar ze over praten…

Bij de Oksys apparatuur is een telefoon App voor Android en Apple beschikbaar op de 302 series, (Met een App op de telefoon kan je na inloggen op de fabriekswebsite voertuig informatie opvragen bij de fabriek.)

Met de Oksys app krijgt u ook toegang tot de fabriek data base met gegevens van auto’s, landbouw voertuigen en vrachtwagens. Het gekozen merk in de databank blijft als eerste vermeld staan en springt bijvoorbeeld niet terug naar de A van Alfa.. Dus zeer makkelijk voor bedrijven die vaak aan een merk werken. Tevens kunt u het machine proces met de app volgen.

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om gegevens van eigen voertuigen extra op te slaan in het geheugen van de machine. Eventueel missende voertuigen kun je aan de fabriek doorgeven waarna zij deze in de volgende up-date proberen bij te voegen en anders dan in het machine overzicht vermeld staat zit er in beide modellen tegenwoordig wel een hitte band gemonteerd. ook zijn de programma’s volautomatisch (zonder kranen) en hand matig uit te voeren.

De uitgevoerde service beurten worden per dag en maand opgeslagen in het geheugen waardoor de uitgevoerde service ook een jaar later nog uit te printen zijn.

Ook de km stand of kenteken kan op het print rapport vermeld worden!

De tankinhoud bedraagt 9Kg effectief 6,3Kg, deze machine heeft geen weegschalen onder de olie potjes, vulling gebeurd op tijdbasis. De 3 meter lange vulslangen komen aan de voorzijde uit de machine. Deze slangen kunnen in een opberg vak bewaard worden. Het afblaasventiel voor de Niet Condenseerbare Gassen (NCG’s) zit op de achterzijde van de machine achter een service luikje. Een programma voor hybride voertuigen is natuurlijk aanwezig!

OPTIES:

Een standaard machine wordt geleverd zonder printer en UV fles. Deze zijn als optie aan te brengen. Bij jaarlijks onderhoud wordt de databank, door ons, gratis vernieuwd, zodat je altijd – Up to Date – bent.

Artikel nummer: SCE302H

Leverancier: Oksys

Gas: R1234yf

Afmetingen: n.v.t.

Printer: Oksys Printer

UV Fles: Oksys UV set

Stofhoes:

Fles verloopnippel:

Hybridekit: